EN
Miksi ulkoiluvälineet ovat niin suosittuja?
Lähetyspäivä: 2020-07-22 00:00:00 Vierailu: 60

Viime vuosina sähkökäyttöiset huvilaitteet ovat vähitellen tulleet ihmisten näkökenttään, ja niitä käytetään laajasti teemapuistoissa, maisemapaikoissa, liikekiinteistöissä ja muilla aloilla. Ryhdy uudeksi tuuliviiriksi ulkoilun parissa. Miksi ulkoilmapuisto on niin suosittu? Mikä on sen ainutlaatuinen viehätys verrattuna perinteisiin mekaanisiin huvilaitteisiin? Mitkä ovat yleisimmät sähköttömät huvilaitteet? Katsotaanpa sitä.

f636afc379310a55484923c56fb21caf83261094

Mikä on tehoton huvilaite
Yksinkertaisesti sanottuna moottorittomilla huvilaitteilla tarkoitetaan huvituksia, joissa ei ole sähköisiä, hydraulisia tai pneumaattisia voimalaitteita ja jotka koostuvat kiipeämisestä, kävelystä, porauksesta, tikkailla kävelemisestä, heilumisesta ja muista toiminnallisista osista ja rakenteista, kiinnikkeistä ja liitososista. laitos.
Tehottomien huvilaitteiden viehätys
Miksi sähköttömät huvipuistot ovat niin suosittuja? Tämä riippuu lähinnä sen omasta viehätysvoimasta.

1. Lasten tarpeiden perusteella vedenpoistovaikutus on ilmeinen

Viime vuosina kysyntä perheiden vanhemman ja lapsen väliselle matkustamiselle on ollut erittäin kovaa, ja sähköttömät lasten leikkivälineet ovat juuri se lapsikeskeinen peli, joka saa vanhemmat ja lapset vuorovaikutukseen. Se puoltaa paluuta luontoon ja lasten luonnon vapauttamista, mukaan lukien vanhemman ja lapsen interaktiivinen viihde. Nämä tekijät ovat kaikki Avain perheiden houkuttelemiseen matkustamiseen ja pitkän matkan matkoille.

2. Laaja valikoima sovelluksia

Markkinoiden kehityksen ja kysynnän myötä sähkökäyttöiset huvilaitteet ovat ottaneet tärkeän aseman teollisuudessa. Tällä hetkellä kotimaisia ​​sähkökäyttöisiä huvilaitteita käytetään laajalti seuraavilla neljällä alalla: yksi on perinteisin koulutusala; toinen on kiinteistökehittäjäyhteisöt ja kaupalliset keskukset; ja kolmas on kunnallinen hallinto (mukaan lukien kunnalliset puistot, vapaa-ajan aukiot ja joenvarsimaisemat vapaa-ajan vyöt). Jne.); Neljäs on kulttuurimatkailuala.

3. Korkea kustannustehokkuus

Laajan käyttöalueensa vuoksi, verrattuna kymmeniin tai satoihin miljooniin mekaanisiin voimalaitteisiin, investointi on suhteellisen pieni, eikä sitä rajoita paikka. Varusteet voidaan räätälöidä maastoympäristön mukaan. Hankkeen mittakaava voi olla suuri tai pieni, ja investointien määrä joustava ja hallittavissa. Sähkökäyttöiset huvilaitteet ovat ensimmäinen valinta kustannustehokkaaseen suunnitteluun.

8435e5dde71190ef28825ff61becc210fcfa6098

4. Korkea ympäristöintegraatio

Sähköttömiä tiloja voidaan joustavasti yhdistää eri mittakaavaisiin, eri ympäristöihin ja erityyppisiin hankkeisiin, ja ne voidaan integroida vahvasti paikalliseen kulttuuriympäristöön ja luonnonmaisemaan, mikä helpottaa tuotepäivityksiä ja liiketoiminnan kasvua.

5. Korkea turvallisuus ja alhaiset ylläpitokustannukset

Koska siinä ei ole tehoa, se on muita viihdelaitteita parempi turvallisuuden ja huollettavuuden suhteen. Kaikki sähköttömän huvisektorin pelitilat voivat käyttää suojamaata (kuten hiekkaa, ruiskukumia, kumimattoja jne.) vähentämään laitoksesta putoamisen aiheuttamaa loukkaantumisen todennäköisyyttä. Verrattuna pelaajien tarpeeseen osallistua siihen aktiivisesti, huviprojekti on vähemmän jännittävä ja sen turvallisuustekijä on korkeampi.Lisäksi tehottomien huvilaitteiden ylläpitokustannukset ovat alhaiset. Yleensä moottorittomilla huvipuistoilla on periaatteessa viiden vuoden takuu, eivätkä ne vaadi vuosittaisia ​​kansallisia tarkastuksia. Siksi myöhemmät ylläpito- ja käyttökustannukset ovat alhaiset, mikä on huoletonta ja työvoimaa säästävää sijoitustoimijoiden kannalta.

a8773912b31bb0519524e10fe18d85b24bede097

Jokainen tehoton huvipuisto on suunniteltu haastamaan lasten tietämystä ja luovuutta omasta kehostaan ​​sekä parantamaan heidän oppimiskykyään, lisäämään leikkimielisyyttä sekä pitämään hauskaa ja onnellista samalla kun tehdään aerobisia kestävyysharjoituksia, mikä edistää harjoittelua Lasten rohkeita, sitkeitä ja sitkeä persoonallisuus, harjoituksen nopeus, voima, tasapaino, koordinaatio ja muut ominaisuudet saavuttavat kehon vahvistamisen, aivojen vahvistamisen ja älykkyyden parantamisen.


Ole hyvä ja poistu
meille a
viesti

Kuumat kategoriat

Puh / WhatsApp / WeChat:

++ 86 18257725727

Sähköposti:

[sähköposti suojattu]

Lisätä:

Yangwan Industrial Zone, Qiaoxia Town, Yongjia, Wenzhou, Kiina

Tuotteet

Palvelut

Powered By
Seuraa meitä
Copyright © 2021 Wenzhou Risen Amusement Equipment Co.,Ltd - Blogi | Tietosuojakäytäntö | Käyttöehdot
Etusivu
Tuotteet
E-Mail
Ota yhteyttä