EN
esittely

RISEN Amusement Equipment Co., Ltd on suunnittelu, tuotanto ja myynti yhtenä yrityksenä. Sijaitsee "China Educational Toy Industrial Base"----Wenzhoussa, jossa on teollisuusklusteri, jossa on kätevät kulkuyhteydet.
 
Päätuotteitamme ovat ulkona leikkipaikka laitteet, indoor play toys, naughty castle, fitness, swing, seesaw, kevät ratsastaja,rubber etc., which are used for school, kindergarten, community,park,shopping mall etc.. We have got ISO14001:2004, IOS9001,SG, CE, ASTM. Our products are sold to Europe, American, The Middle East, Austria, Southeast Asia and all around the world.
 
RISEN has 10 years experience of leikkipuiston varusteet, we comply with standard (EN1176. SII, etc.) strictly from design to production. As per to client’s area and concept, we will supply overall design plan, control the quality ,arrange fast delivery, give installation guidance and patient after-sales service. To give you one -stop service. To save your time.
 
NOUSI tarjota sinulle aina päteviä tuotteita, ammattimaisia ​​ehdotuksia ja ratkaisuja, palvella yhteiskuntaa, luoda parempi tulevaisuus. Kasvataan yhdessä.

Video
Vuotta

Tuotantokokemus

+

Erinomainen joukkueen koko

+

Asiakkaat palvelivat

+

päätuote

Kurssi
Kulttuuri

Risen lanseerattiin ideasta tuoda lisää iloisia muistoja lapsille. Olemme myyneet leikkikenttävälinetuotteita yli 50 maahan yli 10 vuoden ajan. Risen on myös voittanut monien asiakkaiden tunnustuksen korkealaatuisilla tuotteilla ja luotettavalla palvelulla.
 
Risenilla innovatiivinen muotoilu ja turvallinen peliympäristö kulkevat käsi kädessä. Markkinoiden huomion herättämiseksi ja samankaltaisen suunnittelun välttämiseksi suunnittelijamme luovat ainutlaatuisen muotoilun olemassa olevaan ympäristöön, jossa yhdistyvät myös useita toimintoja. Kykymme luoda täydellinen leikkipaikka, varmistaa, että kaikkia turvallisuusohjeita noudatetaan ja johtaa asiakkaat askel askeleelta luovan prosessin läpi – kaikki samalla kun projekti pysyy ajallaan ja budjetin rajoissa, on tehtävämme ja se on menestyksemme perusta.
 
Lapset ovat tulevaisuus, rakastamme sitä, mitä teemme tuodaksemme iloa lapsille luomalla laitteita, jotka edistävät sosiaalista, älyllistä ja fyysistä kasvua. Intohimomme leikkiin näkyy kaikessa mitä teemme. Onnellinen ja turvallinen ympäristö lapsille on alkuperäinen tarkoituksemme ja päättäväisyytemme. Risenin tavoitteena on kasvaa lasten ja asiakkaiden kanssa yhdessä.


Ole hyvä ja poistu
meille a
viesti

Kuumat kategoriat

Puh / WhatsApp / WeChat:

++ 86 18257725727

Sähköposti:

[sähköposti suojattu]

Lisätä:

Yangwan Industrial Zone, Qiaoxia Town, Yongjia, Wenzhou, Kiina

Tuotteet

Palvelut

Seuraa meitä
Copyright © 2021 Wenzhou Risen Amusement Equipment Co.,Ltd - Blogi | Tietosuojakäytäntö | Käyttöehdot
Etusivu
Tuotteet
E-Mail
Ota yhteyttä